Loading...

Valk cadeaucard € 100,-

Loading...

100,00

Kaart toevoegen? Schrijf hieronder uw tekst: (+1,50)

Loading...

Beschrijving

Geef met deze restaurant Cadeaucard t.w.v. € 100,00 een fantastisch en uniek cadeau. U bent de gulle gever!  De Restaurant Cadeaucard is een leuk geschenk om te geven en fantastisch om te krijgen!  Deze cadeaucard t.w.v. € 100,00 kan worden besteed bij alle Van der Valk restaurants. De cadeaucard is onbeperkt geldig.
Dit cadeau wordt veel gebruikt door bedrijven die hun medewerkers in het zonnetje willen zetten op hun verjaardag, bij een jubileum, het behalen van targets of als eindejaarsgeschenk. Uiteraard is de cadeaucard onbeperkt geldig en ook te besteden voor elk andere betaling in één van de Van der Valk hotels & restaurants.
Voor alle verdere info of grote aantallen cadeaucards met eventueel bloemen mail naar: info@regioboeket.nl en u ontvangt z.s.m. een antwoord op uw vragen.

Extra informatie

Gewicht 1,0000 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Valk cadeaucard € 100,-” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bezorgkosten Nederland: Boeketten en overige bloemen € 6,95  Al onze bloemen worden op water bezorgd door Packs Special Care. U ontvangt een track en tracé code zodat u de zending kunt volgen. Grote opdrachten en boeketten met meer dan 75 rozen worden door Regioboeket.nl zelf bezorgd in heel Nederland! (7 dagen per week op uw gewenste tijd en eventueel anoniem laten bezorgen ook spoed) mail of bel ons vooraf hiervoor. Voor bovenstaande en alle overige vragen mail naar: info@regioboeket.nl en u ontvangt z.s.m. een antwoord op uw vragen.

ANDERE SUGGESTIES…