Loading...

Dinerbon + Boeket Bloemen Rio + Vaas

Loading...

49,95

Keuze kleur vaas voor boeket bloemen:

Dinerbon Giftcard andere keuze? (Standaard € 20,00) * 

Kaart toevoegen? Schrijf hieronder uw tekst. (+1,50)

Loading...

Beschrijving

Dit bloemencadeau is leuk om te geven bij verjaardag, geboorte, pensioen, jubileum of andere gelegenheid.
Het bestaat uit een boeket verse bloemen in diverse kleuren inclusief plexiglas vaas keuze in wit of groen en Dinerbon Giftcard.
Lengte van het boeket is ongeveer 50 cm. Boeket op de foto kan enigszins afwijken. Ingepakt in fraaie cadeaubox.
Kaart met tekst toevoegen en gratis bloemenvoedsel. In het bestelproces kunt u de gewenste bezorgdatum ingeven en de tekst voor op de kaart
en eventueel een ander cadeau toevoegen. Voor alle overige vragen of grote aantallen mail naar: info@regioboeket.nl en u ontvangt z.s.m.
een antwoord op uw vragen. De Dinerbon Giftcard heeft een standaard waarde van € 20,00 en is uit te breiden tot € 250,00 verderop in het systeem.
De Dinerbon Giftcard is 5 jaar geldig en is te besteden en in delen inwisselbaar bij meer dan 850 restaurants verspreid door heel Nederland.

Extra informatie

Gewicht 3,0000 kg
EAN

8718819111177

1 beoordeling voor Dinerbon + Boeket Bloemen Rio + Vaas

  1. Afas verzekeringen

    Bedankt voor de snelle en goede service om naar onze medewerkers 10 boeketten met 10 dinerbonnen te versturen. Mooie verpakking en top geregeld. Tot de volgende bestelling. Groetjes Afas verzekeringen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bezorgkosten Nederland: Boeketten en overige bloemen € 6,95  Al onze bloemen worden op water bezorgd door Packs Special Care. U ontvangt een track en tracé code zodat u de zending kunt volgen. Grote opdrachten en boeketten met meer dan 75 rozen worden door Regioboeket.nl zelf bezorgd in heel Nederland! (7 dagen per week op uw gewenste tijd en eventueel anoniem laten bezorgen ook spoed) mail of bel ons vooraf hiervoor. Voor bovenstaande en alle overige vragen mail naar: info@regioboeket.nl en u ontvangt z.s.m. een antwoord op uw vragen.

ANDERE SUGGESTIES…