Loading...

Bol.com Cadeaucard + Boeket Bloemen Rio + Vaas

Loading...

49,95

Keuze kleur vaas voor boeket bloemen:

Bol.com Cadeaucard andere keuze? (Standaard € 20,00) * 

Kaart toevoegen? Schrijf hieronder uw tekst. (+1,50)

Loading...

Beschrijving

Dit bloemencadeau is leuk om te geven bij verjaardag, geboorte, pensioen, jubileum of andere gelegenheid. Het bestaat uit een boeket verse bloemen
in diverse kleuren inclusief plexiglas vaas keuze in wit of groen en Bol.com cadeaucard. Lengte van het boeket is ongeveer 50 cm.
Boeket op de foto kan enigszins afwijken. Ingepakt in fraaie cadeaubox. Kaart met tekst toevoegen en gratis bloemenvoedsel.
In het bestelproces kunt u de gewenste bezorgdatum ingeven en de tekst voor op de kaart en eventueel een ander cadeau toevoegen.
Voor alle overige vragen of grote aantallen mail naar: info@regioboeket.nl en u ontvangt z.s.m. een antwoord op uw vragen.
De Bol.com Cadeaucard heeft een standaard waarde van € 20,00 en is uit te breiden tot € 100,00 verderop in het systeem.
De Cadeaucard van Bol.com is te besteden op de website van Bol.com waar duizenden artielen te koop aangeboden worden.

Extra informatie

Gewicht 3,0000 kg
EAN

8718819111467

1 beoordeling voor Bol.com Cadeaucard + Boeket Bloemen Rio + Vaas

  1. Fred

    Leuk cadeau mogen ontvangen van mijn werkgever omdat ik met pensioen ging. Een boeket bloemen met een Bol.com cadeaucard t.w.v. 100,00

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bezorgkosten Nederland: Boeketten en overige bloemen € 6,95  Al onze bloemen worden op water bezorgd door Packs Special Care. U ontvangt een track en tracé code zodat u de zending kunt volgen. Grote opdrachten en boeketten met meer dan 75 rozen worden door Regioboeket.nl zelf bezorgd in heel Nederland! (7 dagen per week op uw gewenste tijd en eventueel anoniem laten bezorgen ook spoed) mail of bel ons vooraf hiervoor. Voor bovenstaande en alle overige vragen mail naar: info@regioboeket.nl en u ontvangt z.s.m. een antwoord op uw vragen.

ANDERE SUGGESTIES…